Το project της Μιας Ώρας δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα με την σημερινή του μορφή, αν δεν βρίσκαμε συμπαράσταση από πολλούς μεμονωμένους ανθρώπους, που έδωσαν πολλές ώρες για να στηρίξουν αυτήν την ιδέα. Όλοι έδειξαν έμπρακτα πως υπάρχουν ιδέες που αξίζουν την στήριξη μας.

Γιάννης Γαβριηλίδης – LOGO και φωτογραφίες

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης είναι ένας καλλιτέχνης με εξαιρετικές γνώσεις γραφιστικής και πολύχρονη εμπειρία στην δημιουργία εταιρικής ταυτότητας. Παράλληλα ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία και περνάει πολύ χρόνο φωτογραφίζοντας αυτό που ξεφεύγει από την βιαστική μας ματιά.

Από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκε με το concept και έδωσε μορφή σε αυτή την μαγική ιδέα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό logo. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και την θετική του ενέργεια, αλλά και για τις υπέροχες φωτογραφίες του που ντύνουν την επικοινωνία μας.

Κατερίνα Βέλλιου (HIGGS – www.higgs3.org) – Οργάνωση Υλικού

Ευχαριστούμε θερμά το HIGGS και την κυρία Κατερίνα Βέλλιου, για το χρόνο και την την ειλικρινή πρόθεση τους να μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερη και πιο αποτελεσματική την πλατφόρμα.

Οι γνώσεις τους σε θέματα οικοσυστήματος ΜΚΟ, τυπολογίας, κατηγοριοποίησης φορέων, αναγκών των οργανώσεων, αλλά και η διάθεση να ξοδέψουν χρόνο σε αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύει την δύναμη της μιας ώρας του καθενός και το πόσα μπορεί να αλλάξει η προσφορά.

Χάρης Πειτσίνης – Νομικός Σύμβουλος

Το εξαιρετικό γνωστικό υπόβαθρο, η οξυδέρκεια και το ήθος του Χάρη Πειτσίνη, έδωσαν στο project “MIA ORA” την τελική μορφή. Υπήρξε εξαιρετικός ακροατής του οράματος και σύμβουλος στην τροπή που έπαιρναν τα σχέδια, βάση των αναγκών των φορέων. Δεν είναι απλώς ένας νομικός σύμβουλος, αλλά ένας θερμός υποστηρικτής και τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης (Μπορούμε) – Γνωριμία με το οικοσύστημα των ΜΚΟ

Όταν αναλαμβάνει κανείς ένα νέο project (όπως εμείς το “MIA ORA”) πάνω σε ένα αντικείμενο τόσο διαφορετικό, υπάρχει μια πληθώρα γνώσης που πρέπει να κατακτήσει και αναλογικά ελάχιστος χρόνος. Εκεί εμφανίστηκε ο κ. Θεοδωρίδης που με απίστευτη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα μας χάραξε κατευθύνσεις και μας γνώρισε σε ανθρώπους, βοηθώντας μας να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο. Τον ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκε και στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια μας.
Γνωρίζοντας τον καταλάβαμε, γιατί δεν θα πάει “χαμένη καμιά μερίδα φαγητού”…!

Ελένη – Ρεβέκα Στάιου – Πληροφοριακό υλικό

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Στάιου (συγγραφέα της διδακτορικής διατριβής «Από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το συμμετοχικό διαδίκτυο στις αυτο-οργανωμένες πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και την ψηφιακή επικοινωνιακή πολιτική τους: Η ελληνική περίπτωση») για την άμεση ανταπόκριση της στο κάλεσμα μας για βοήθεια. Έφτιαξε ένα υπέροχο εργαλείο, την https://organosi20.gr που αξίζει να επισκεφτείτε. Είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος που μας κάνει να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Βάσω Πετρίδου (Αρκτούρος, Χαμόγελο του παιδιού….) – το φως στο σκοτάδι !

Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στο DNA τους να βοηθάν και να ενδιαφέρονται. Είναι κάποιοι άνθρωποι που σε εμπνέουν και κάθε λέξη τους σου δημιουργεί εικόνες και ιδέες. Εάν επιπλέον έχουν και μια τεράστια εμπειρία από τον χώρο της οργανωμένης αλληλέγγυας δράσης και των ΜΚΟ, τότε μιλάμε για ανθρώπους σαν την Βάσω Πετρίδου που πραγματικά έριξε φως στο σκοτάδι μας σε όλα τα επίπεδα και ήταν μαζί μας σε ότι χρειάστηκε, όπως ακριβώς μας δήλωσε αυθόρμητα από την πρώτη μέρα !

Νανώ Κουγιουμτζόγλου (περιοδικό GLOW) – Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Ένα μοναδικό περιοδικό γεννήθηκε από ένα μοναδικό άνθρωπο που εξακολουθεί να κάνει μοναδικά πράγματα, γιατί είναι το κάρμα του αυτό. Ευχαριστούμε για την στήριξη και περιμένουμε τα επόμενα βήματα για να ανταποδώσουμε κι εμείς με την σειρά μας!

Κική Σαββίδου (CEO oroloi.gr) – Αυθορμητισμός και ουσία

Ένας άνθρωπος πλήρης και τόσο δοτικός που σε 1¨ παίρνει την απόφαση να στηρίξει και να βοηθήσει, εκθέτοντας τον εαυτό του εξαργυρώνοντας την φήμη και την δύναμη του για χάρη όλων. Ευχαριστούμε Κική … είσαι έμπνευση !